Sunday, February 20, 2011

Nelikuismittoja

Juupeli juu, käytiin neuvolassa kääntymässä ystävänpäivänä. Ei siellä ollutkaan rokotusta vaikka niin muistin. seuraavalla kerralla vasta. Hupsanssaa!

Pituutta typysellä oli 62cm ja painoa 7kg. Edelleen kulkee samoilla käyrillä, lyhyt ja leviä!

Eipä meillä elämässä oikeen paljon oo nyt tapahtunut. Sorminäppäryyttä on harjoteltu jonkin verran, esineisiin tarttuminen on jännää. Pariin otteeseen on myös huomattu omat varpaat ja niitä on ihmetelty kuola suusta valuen. Etenkin jos laittaa helisevät lehmätossut jalkaan niin kiinnostus herää välittömästi!
Masulleen pyörähtäminen ei edelleenkään paljon kiinnosta. Kyljelleen mennään jo sujuvasti, ainakin jos on jotain mielenkiintosta katteltavaa, mutta siitä eteenpäin homma tyssähtää täysin.
Muitakin kivoja havaintoja on tehty, kuten äidin maitohinkit :D Jos otan Siirin syliin niin katse ei enää laisinkaan hakeudu kasvoihin, vaan tähtää hippasen alemmas ja käsi alkaa käydä paidan riveleihin kiinni. Kyllä tyttö tietää mistä se maito tulee.

Ruokiakin on vähäsen maisteltu, mutta toistaseksi aiheuttaa enemmän mielipahaa, kuin mahantäytettä niin ollaan luovuttu kiinteistä toistaseksi. Puuro on pahaa ja omena on pahaa. Seuraavaksi ajattelin kokeilla ehkä perunaa äidinmaitoon soseutettuna, ehkä se olis nannaa!

Niin, on meillä pariin otteeseen nukuttu muutama tunti pinnasängyssä ihan itekseen! Kunhan vaan laskee sinne tarpeeksi unessa ja kuun kiertoradat on kohdallaan niin tyllerö ei herää, kuin vasta nälkäänsä myöhemmin yöllä.

Isin ja äidinkin jaksu on ollu suht hyvä. Välistä tietysti väsyttää ja rasittaa, mutta on tuo vaan niin peruspirtsakka ja helppo vauva (paitsi iltanukahtaminen on kauhian marisemisen ja kitinän takana) että en valita!

No comments:

Post a Comment