Friday, February 4, 2011

Maistelot

Nyt on maisteltu puuroa meillä! Otettiin kyllä vähän enemmän kun lusikallinen, mutta toistaseksi ainakin on menny ihan hyvin päätellen ainakin siitä, että Siiri on nyt nukkua tohottanut toista tuntia. Välillä vähän maitua masuun ja nukku sen kun jatkuu.

Hiukkasen epäileväinen ilme, mutta kyllä se masuun asti meni. :)

Loppujen lopuksi ei se niin kauhiaa ollutkaan. Kävin tietysti etukäteen ostamassa vaaleenpunasen lusikan, että voi syödä tyylillä!

Käsien kanssa eläminenkin alkaa sujumaan aina vaan paremmin ja paremmin, eli suuhun käy käsiin annetun tavaran tie, tai ainakin naamalle :D
Loppu kevennykseksi vielä kuva eiliseltä, kun pikkuneiti natusteli isin peukaloa iltapalaksi.
Hiukka piukka pyöreähkö on tuo meidän tyllerö :D Ai kamala! Ja nyt vielä alkaa ura puuronsyöjänä, minkähänlainen sotatankki siitä sitten tulee? Reisipoimut sen kun lisääntyy.

2 comments:

 1. Kyllä pitää olla kunnon reisimakkarat! :D Emil on kans semmonen sumopainija, mun äiti ehotteli jo että anna vettä välillä ni ei ihan paisu. En kyllä totellut.

  Vitsi Siiri on jo taitava! Emil ei osaa vielä tarttua mihinkään, kädet saa kyllä suuhun. Hieno lusikka muuten. ;D

  ReplyDelete
 2. ihan järkky tankero kyllä tossa viimesessä kuvassa :D ai kamala! meidän oli pakko vaihtaa yhtä isompaan kokoon vaippojakin, että ton reidet mahtu! on ollu ruoka-aikaan kotona.

  no mut kyl se Emilki kohta, ohan se Siiri 1kk vanhempi kuiteskiin, eli selkeesti paljon vanhempi! haha.

  no eiks ookki hieno! ihan tosta lähi Ica:sta kävin ostamassa. metallinen menee vielä ku ei oo hampaita, mutta hitsi että se on inhaa kun ne jäytää sitä sitten niillä pienillä hampaanaluilla.

  ReplyDelete