Wednesday, February 2, 2011

Aamuvirkku

..illan torkku! Näin ainakin eilen siis. Vein eilen ja vien tänään tuon esikoisen kouluun, joten kello soi 6.30 paikallista aikaa. Siinä on vaan se huono puoli, että Siiri nappaa syvästä unesta kiinni pari tuntia ennen tota. Sitä ennen pyöritään ja hyöritään ja halutaan pitää tissiä suussa koko ajan, mikähän tarkottaa sitä, että äiti ei kovin hyvin nuku.

Oon pohdiskellut josko olisi nälkää tai sen sellaista, mutta kun ei se tyttö oikeen syö sitä, ennemminkin vaan sillain nuoleskelee ja alaleuka vaan väpättää. Imemisen tarvetta veikkailisin, mutta eihän tuo rietas mitään tuttia suostu syömään! Argh! Raivostuttavaa. Kyllä mä paljon mieluummin nukkuisin ja sitten opettelisin tutista pois :D tai ainakin oon sitä mieltä nyt. Mua myös epäilyttää, että tuosta tulee kyllä jonkin sortin peukalonlutkuttaja, kun niin maiske käy ja kuola lentää kun ne sormet on kokoajan siellä suussa kun ne vaan tajuaa sinne laittaa. Nam nam!

No tulinpa vaan pikasesti marmattamaan, kun jäikin ylimäärästä aikaa tässä ennen tunnelbanalle syöksymistä. Ei huvita viedä hirveen aikaseen tuota lasta sinne koululle, vähemmän ruuhkaa metrossakin kun lähtee hiukka myöhemmin.

No comments:

Post a Comment