Saturday, January 1, 2011

Uusi Vuosi juhlittu

Huh! Se on jo 2011.

Täytynee myöntää, että vuoden vaihtumisen juhliminen on hiukkasen menettänyt hohtoaan sitten oman lapsuuden. Meillä on täällä mun kaveri kylässä ja me talon naiset pestiin pesutuvassa pyykkiä 22:30 asti! :-D Tuli kyllä lakanat pestyä kerralla, kiitoksia apujoukoille.

Siirillä on taas ollut pari vähän huonompaa päivää ja yötä. Ei oikeen meinaa nukkuMatti löytää perille pidempiä aikoja. Sellasia pieniä puolen tunnin tirsoja ottaa kyllä kun sylittää, mutta herää siitä sitten jossain vaiheessa aina kiemurtamaan ja kitisemään. Pientä röhääkin on. Uuden vuoden kunniaksi neitokainen valvotti isiä aamu viiteen asti! Selkeästi hyvä kisakunto, mutta vois harjottaa sitä vaikka vähän paremmalla tuulella. Nukkui tuo sentään sieltä aamusta melkeen puolille päivin asti, tosin aika tiheällä tissittelyllä. Nyt ollaan kyllä sitten niin hyvällä tuulella että! Ainakin toistaseksi...

Nyt tammikuussa tehdään ensimäinen lentomatkailukin, kun mennään käymään Suomessa koko perhe. Jännää. Onneksi pikkuneiti rakastaa moottorin ääntä ja muutenkin kova meteli ja pauke on vaan mielenkiintoista kuunneltavaa.

Muutakin äksöniä on tiedossa, kun tämän kuun puolessa välissä annetaan ensimäinen rokotus. En kyllä nyt kuollaksenikaan muista, että mikähän piikki sieltä tulee, pitää kirjata se tänne ylös joskus myöhemmin, sillä nyt tämä mamma suuntaa aamupalalle!

No comments:

Post a Comment