Wednesday, July 28, 2010

Neuvolasta terveisiä!

Oli sellanen eilen piiiiitkästä aikaa!

Onneksi meillä on tosi kiva neuvolatäti joka puhuu hyvin englantia, että mäkin voin osallistua keskusteluun vähän tehokkaammin :)
Tosissaan niin joo, kaikki muut arvot oli tosi hyvät, paitsi lisärautaa sain, mikä nyt ei oo sinänsä kovin yllättävää. Sitäkään ei tarvii ottaa kun yksi tabletti päivässä, ainakin toistaseksi.
Sokerit oli hyvät, vaikka just ennen ku mentiin sinne niin käytiin imasemassa frappinot ja kakkupala nassuun! Verenpaineetkin oli kuulemma tosi hyvät.
Kohtukin kasvaa iloisesti keskikäyrällä ja oli 25cm korkea. Tai ilmastaanko se nyt noin? Pitkä, korkea? No joka tapauksessa! Painoakin oli tullu lisää 3kg, mikä on ihan hyvä määrä, koska oon kuitenkin liian laiska laihduttelemaan mitään ylimääräsiä pois :D

Päästiin eilen vasta kasin aikaan kotiin, kun käytiin syömässä neuvolan jälkeen ja vielä Kistassa kiertämässä. Samalla käytiin pikasesti kartottamassa vauvanvaatevalikoimaa. H&M:ssä oli yks kiva ihan perus pitkähihanen body, sellanen tummanruskea ja sitten sen kanssa vois sopia aika kivasti beiget sukat! Hihii! Halutaan kuitenki sukupuolineutraaleja sävyjä, koska ei haluta tietää kumpi täältä on tulossa. Ei vaan oikeesti kyllä oo paljon sellasia vaatteita, mitkä sopis hyvin molemmille. Aina on ympätty sitä vaaleenpunasta tai vaaleensinistä jonnekin sekaan tai sitten mikä ei oo värillä pilattu niin siinä on sitten joku glitterkukka! Höh! Mut eiköhän me sen verran löydetä, että saadaan kotiutumisvaatteet meidän pienelle.

Ainiin! Kasattiinhan me pinnasänky tossa toissapäivänä! Patja pitäis siihen käydä vielä ostamassa ja lakanatkin olis ehkä ihan kiva olla, koska ainoot mitä mulla on on vaaleensiniset muumilakanat, mut eihän ne sit tietty käy jos tuleekin pikkuprinsessa! Niih! Ja ainahan se on kiva uudet saada tai tehdä...

27+2

No comments:

Post a Comment