Tuesday, July 20, 2010

Loma on loppu

Mieheltä siis. Tänään on eka työpäivä pariin viikkoon ja on kyllä vähän turhan hiljasta ja yksinäistä kotona. Esikoinenkin lensi vielä Suomeen iskän luokse pariksi viikkoa, kunnes koulut alkaa.

Eilen oli kyllä illasta mahassa ihan selkeästi joku jumppapäivä! Ihan mieletöntä rytäkkää ja oikeen sellasia vahvoja potkuja tuli pitkin iltaa ja yötä. Löhöiltiin sohvalla miehen kanssa ja se hihitteli, kun koko sohva aina tärähti kun tuo yksi pisti ranttaliksi. Nytkin se kyllä tässä möyrii, mutta enemmän sellasta epämäärästä liikehdintää, kuin suoria potkuja. Muljahduksia niinkus.

Mutta tosiaan, on ollu kiireiset pari viikkoa, kun ollu vieraita kylässä aina tiuhaan tahtiin. Yks välipäivä oli, jolloin ei ollu ketään meillä, mutta se päivä käytettiin sitten siivoamiseen. Tän viimesen lomaviikon molemmat lapset oli täällä paikalla ja tietysti just oli ne +32 asteen helteet! Ulkoiltua tuli reippahasti ja taidettiin saada vähän brunaakin pintaan, uu jeah!
Suurimmaks osaksi oltiin ihan tässä meidän kulmilla vaan, Akalla by:ssä ja sitten sellasella nurtsikentällä. Yhtenä päivänä reissattiin rannalle ja jonain päivänä kidutettiin lapsia käymällä vähän ostoskeskuksessa. Hihihih!

Tässä meidän rantapallo viikoilta 25+4! Oli kyllä kiva rantsu, vaikka olikin kyllä aivan tupaten täynnä ihmisiä. Siinä oli sellanen pieni ravintolakin, että jos olis ollu kovin nälissään ja varoissaan niin ois voinu käydä syömässä. Me ei tosin käyty, kun kuitenkin 4 ihmisen ruokkiminen ei oo ihan niin halpaa ja oli kuiteski sapuskaa kotonakin odottamassa. Enkä tykkää totuttaa noita vanhempia lapsosia siihen, että totta kai käydään aina jossain ulkona syömässä kun kotoa poistutaan. Oon vähän tylsä mamma sillain...

26+2

No comments:

Post a Comment