Sunday, May 23, 2010

Laiskaa bloggausta kun mitään ei oikeen tapahdu!

Niinpä niin!

Kerran oltiin neuvolassa tässä välissä, mutta ei sielläkään tehty mitään jännää. Verenpaineet oli hyvät ja kaikki muutenkin hyvin. Tosin siellä kävi ilmi, että painoa oli enää vähän päälle 53kg, eli melkeen 10kg tippunu tässä! Aika paljon kyllä. Ilmankos ei meinaa sormus pysyä sormessa ja farkut lörpsöttää pepusta. :D

Nyt on tässä viikon parin aikana alkanut tuntumaan masuasukin liikkeetkin aina välillä. Tuntuu sellasia muksahduksia mahan sisällä. Aika hauskaa kyllä, täytyy myöntää. Harmittaa vaan, ettei ne vielä tunnu ulos päin.

Muutenkin olo on kyllä kohentunut nyt huomattavasti. Pitkäänhän mulla oli näköjään vaivannut närästys, koska se oli polttanut mun ruokatorven ihan karrelle, niin sanotusti, ja en pystyny sitten oikeen mitään syömään. Nyt taas pystyy ja sen kyllä huomaa! Maittaa mammalle liha ja perunat oikeen hyvin. Namnam.
Kurkkutulehduskin sattui samaan aikaan ton närästyksen kanssa, mutta nyt sekin tuntuu olemaan hälvenemään päin, mikä on ihan suotavaa kyllä.

Esikoisellekin on kerrottu, että tulee pikkusisko/veli ens talvena. Aluksi ei oikeen osannu reagoida asiaan mitenkään, kun eihän sitä nähny mihinkään, mutta nyt kun mahakin alkaa pömpsöttämään niin on innostunutki asiasta. Aika järkyttyny oli kyllä kun kuuli miten pitkä aika kestää ennenku pikkukakkonen on "valmis". Nythän tuo reipas nuorimies lähtee Suomeen yli kuukaudeksi, niin katotaanpa sitten miten iso maha äiskälle on kasvanu sillä välin! Hahaa!

Vähän stressaa, kun pitää taas hankkia niin paljon kaikkea tavaraa tälle uudelle. Lähinnä siis sänky ja rattaat on ne isoimmat. Rattaat etenkin huolettaa, kun haluisin kerralla sellaset, että niitä vois käyttää hyvin kesällä ja talvella ja ettei ne olis kuitenkaan ihan mitkään taisteluvaunut jotka ei mahu ovista sisään eikä mistään. Argh! Ehkä käydään kesällä kiertelemässä ja kattelemassa. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan.

No comments:

Post a Comment