Monday, May 31, 2010

Tavaran mietintää

Varustelua siis!

Millaiset rattaat? Minkälainen sänky? Hoitopöytä vai ei? Nämä on tietty kovasti mielessä, kun kaikki pitää taas hankkia.

Tämä olis aivan ihana kokonaisuus, jos saisi ihan vapaasti valita.


Hoitopöydän tarpeellisuudesta en oo ihan niin vakuuttunut, ainakin viimeksi sellasta ei tullut käytettyä juuri ollenkaan ja musta on jotenkin tosi hankala se tila, mikä jää siihen hoitopöydän alle. Ei siihen pääse jotenkin käsiksi mitenkään helposti.

Rattaat on sitten sellanen murheen kryyni, että! Vaunuja en varmaan tahdo, koska ne jää kuitenkin käyttämättä niin pian ja vie tilaa sitten se koppaosa siihen. Rattaat ja siihen sitten sellanen pehmeekoppa. Niiden pitäis kuitenkin olla kapeet, että mahtuu pienistä tiloista menemään, kevyet, että jaksan niitä työnnellä ja hyvät renkaat talveksi, että pääsee sohjossa eteenpäin. Täälläpäin kun ei paljon teitä aurailla ellei oo ihan pakko ja sillonkin se on vähän juosten kustua.
Kovasti oon koittanu lukea käyttäjäkokemuksia, mutta tuntuu etten oo paljoo viisastunut. Kerran ollaan käyty työntelemässä kaupassa rattaita, mutta ei tultu paljon viisaammiksi. Paremmalla ajalla sitten uudestaan.

No comments:

Post a Comment