Friday, September 9, 2011

Vaihtokaupat

Vaihdetaan lähes nukkumaton vauva hyviin yöuniin!

Eli viime yö oli jotain aivan kamalaa. Onneksi menin nukkumaan jo kympin aikaan, muuten oisin varmana ollu ihan vainaa aamusta. Neiti meinaan ponkas sit 5:30 ylös.. 5:50 sain viivyteltyä antamalla kännykkäin viihdykkeeksi, mut sit oli noustava.
Tuo ruoja heräs varmaan 2minuutin välein itkemään puolesta yöstä alkaen. Eiku tissiä suuhun, että hiljenee edes hetkeksi, mutta eipä mikään pysyvä ratkasu ongelmaan ollut.

Käytiin eilen muuten Suomalaisella kirkolla kerhossa! Oli hirmu kivaa (kertoo varmaan mun elämän jännittävyydestä, kun tunnin kerhoilu on viikon kohokohta!). Paljon sulosia lapsukaisia ja Siirikin hytkyi mukana menossa lauluhetkessä. :D
Nyt ei kyllä aivokapasiteetti riitä enempään kirjotteluun. Silmät seisoo päässä ja vetää ihan sikkuralleen vaikka kuin taistelis vastaan.

5 comments:

 1. Voi ei, paljon tsempityksiä ja sympatia-ajatuksia täältä. Muistan vielä (liian) hyvin unettomat yöt ja tissillä jatkuvasti roikkuvan vauvan. Pulloilun aloittaminen yöllä auttoi meille tuohon ja Niko on siitä lähtien nukkunut koko yön omassa sängyssä. Jo se parantaa unia, ettei lapsi ole vähän väliä vieressä nukkumassa. Toivottavasti te löydätte jostain rauhallisemmat yöt. :)

  ReplyDelete
 2. haaah... oma sänky.. pullo! mitä ne on?! :D alkaa kyllä tänään olla aika epätoivonen olo. Tyllerö ei nuku ja kiukkuaa vaan väsymystään.

  ehkä lähen etelän lomalle viikoksi ja jätän isukin opettamaan tyttö pullolle B)

  ReplyDelete
 3. Heh, käyhän se niinkin. Ei mikään huono vaihtoehto. :D

  ReplyDelete
 4. Toivottavasti menee jo paremmin! Tulkaahan taas kerhoon :)

  ReplyDelete
 5. No ei paremmin, eri tavalla huonosti! :-D

  ja kerhoilemaan tullaan taas ens tiistaina. Tänään piti tulla, mutta Suomen reissun jäljiltä olin ihan katki poikki ja puhki.

  ReplyDelete