Thursday, September 22, 2011

Paluu Tukholmaan

Suomen reissu takana päin taas!

Ihanaa oli, mutta ah niin raskasta! Meillä on joku selkee sääntö, että Suomen matkoilla tulee aina enemmän tai vähemmän kipeeksi. Onpas pöljää.
Nyt nousi Siirille kuume ja oli niin pirnaleen kiukkunen tyllerö jotta oksat pois. Onneksi äippä hoiti Sirpsukkaa lauantaina päivällä niin sain nukkua. Ah!
Eikä kuumeilua kestäny, kun se kaks päivää. Mut sit alkoikin ripuli! Et en nyt tiedä oliko parempi vaihtoehto..

Korvatulehduspelosta selvittyäni pohdin, että varmaan on muuten joku hampi tulossa! (tuleepas tähän tekstiin paljon huutomerkkejä..) Nyt on menty lähes 5 päivää pelkästään tissimaidolla. Ottaa pattiin moinen. Eikä tietty kukaan muu kelpaa jos äiti on lähellä. Sit tuo roikkus tississä tunnin välein, kun eihän se ravintomäärä mihinkään riitä.

Meidän piti mennä tänään kirkolle kerhoonkin, mutta päätin sit viime tingassa toisin. Ehkä ihan hyvä, oisin muuten ollu illasta niin poikki ja puhki taas. Eilinen lentoreissu otti ihan tosi kovasti voimille, kun ei neljään yöhön oo juurikaan nukkunu.

Mut nähtiin me reissussa vähän kavereita ja ämmiä tietysti ja vaarikin tuli käväsemään. Eno jäi välistä ja isomummu kanssa, kun tuli sitä pirnaleen kuumetta.
Nyt pahoittelut todella sekavasta ja kehnosti kirjotetusta tekstistä, mutta mulla ei polla toimi laisinkaan. Tarvii ehkä tankata illalla paljon teetä ja pullaa, laittaa kuvia koneelle ja sitten kirjotella uusi ja parempi postaus!

No comments:

Post a Comment