Monday, August 29, 2011

Aurinkoisia arkipäiviä

Eipä meille mitään ihmeellistä tänne. Samaa vanhaa, jos niin voi sanoa.

Ostettiin viikonloppuna Siirille tollanen äänihirvitysvempain! Siinä on kaziljoona eri nappulaa mitkä pitää toinen toistaan kamalampia ääniä :D mut toinen oli niin onnellinen, kun sai hiveltää sitä kaupassa! Koitettiin kyllä ettiä jotain korvaavaa, mutta ei oikeen löytynyt, ei ainakaan siitä hintahaitarista.

Siiri on käyny papan kanssa viikonloppuna paljon ulkona. Leikkipaikalla keinumassa, se on niin hauskaa! Vauhdin hurmaa!

Nyt ollaan siivoiltu täällä viikonlopun sotkuja pois. Laitettu tiskit koneeseen ja käytetty imuria keskilattialla ja viety pussi roskaa kuiluun. Huh! Jokohan sitä ansaitsis aamumehun äiskäkii! Siiri sai kauramangomössöä aamupalaksi, kaikki se huikeat 5 lusikallista mitä tuo nyt suostuu syömään..
Niin ja tulihan meillä monen päivän panttauksen jälkeen kakkakii! Aina yhtä ihania uutisia :D Sotkukin oli tosin sen mukasta, meni puhistuspyyhkeitä nivaska taas. Huh.

Yöllä nukuttiin ihan hyvin aamu viiteen asti ja sit pitikii herätä! Ja vedeltiin konttausrallia ympäri sänkyä tunnin verran, kunnes taas väsähti ja sit puolen ysin tienoilla tapahtui viimein nouseminen sängystä. Vähän väsyttäs, mut ei haluta nukkua päikkäreitä.. Se on se pieni rako, missä saan olla ihan keskenäni ja en siitä hevillä luovu. Voi vaan tuijotella hiljaisuudessa seinää.
Mut nyt tässä tuolissa jo roikkuu yks kärttynen pikku mimmi ja nykii housunkauluksesta! Jokohan koittais päikkäreitä?

No comments:

Post a Comment