Friday, April 22, 2011

Yökukkuja

Niin.. onhan kello jo 00:07! :-D ai kauhee, kylläpä valvonkin myöhään taas. Noh, kohta nukkumaan, olin vaan jotenkin niin huonolla tuulella aikasemmin, ettei huvittanut mennä sänkyyn. Mikä lie kapinointi taas olikin päällä. Onneksi asiaan helpotti se, kun söin puolet isosta suklaapupusta.

Neuvolassa käytiin tosiaan! Samassa oli nyt kanssa puolvuotis lääkärintarkastus. Tällä kertaa ei tullut lupsakkaa Intialaissetää vaan ihan pisamanaamainen Ruotsalaisnainen, mukava toki hänkin.

Nyt oli pitkästä, pitkästä aikaa niin, ettei kuukaudessa ollutkaan tullut kiloa painoa lisää! Kylläpä hämmästyin, vaikka en sitä kehdannutkaan ääneen päivitellä. Kaippa se konttaamiseen opettelu on tehnyt tehtävänsä.
8,5kg oli lyllerötylleröllä painoa ja pituutta huimat 66cm! Eli edelleen lyhyt ja leviä.
Lääkäri tarkisti myös sydämen/hengityksen ja lonkat sekä käsien avulla pystyyn nousemisen, joka menikin supermallikkaasti, kun tämä neiti rakastaa sitä leikkiä yli kaiken. Aina on punkemassa pystyyn jos vaan pääsee. Niinpä lääkärin auttaessa tyttöä istumaan tämä nousikin terhakkaasti seisoalteen ja kylläpä tuli ihastuneita Ruotsalaisia huokauksia! Jätte bra! Så fint! Perfekt! :-D
Mua jotenkin aina huvittaa nuo, vaikka siis tottakai vanhempana on aina iloinen kun omaa lasta kehutaan, mutta täällä on vaan aika paljon vuolaampaa tuo ja tulee niin tunteellakin. Ja oikeen hyvin siihen uskonkin, kunnes muistan ettei me ollakaan ainoita asiakkaita ja muutkin saannee saman kohtelun. Haha.

Muuta uutta ei nyt olekaan tässä parissa päivässä tapahtunut. Sohvalla on nukuttu päikkäreitä nyt ainakin kerran päivässä ja tänään mittailinkin kauanko neitokainen siinä tuhisi. Huimat 45min putkeen! Aika saavutus meille. Vielä kun ite tekisi jotain kehittävää sinä aikana tai edes etäisesti hyödyllistä.. Nojoo. En kyllä oo jaksanut stressata kämpän kunnossa viime aikoina. Olen kuin pahainenkin teini ja teen vain kun huvittaa (mikä on ikävän harvoin).

Nyt kyllä taidan ottaa isin pikku prinsessan kainoleeseen ja pujahtaa sänkyyn. Silmäluomien tilalla on hiekkapaperia.

No comments:

Post a Comment