Friday, April 29, 2011

Pääsiäisen kuulumisia

Täällä oli kyllä niin hyvä sää pääsiäisenä! Aurinkoa taivaan täydeltä ja +20 celciusta ulkona. Kotia en jaksanut koristella, eikä oikeen jaksettu siivotakaan.. Noh, ehkä ensi vuonna!

Ulkoilemassa käytiin kyllä ja Siirikin pääsi tutustumaan ruohoon ihan ekaa kertaa!
Multaa, sammalta ja ruohoa nyrkeissä. Elämys aiheutti tasaisen tyytyväistä örinää ja ähkinää sekä innokasta filtin altapoisvetämistä. Niin hassua miten erilaisia molemmat lapsen on ollu tänkin suhteen. Viljamia jännitti ruohot sun muut aika kovastikin (etenkin hiekka oli aika pelottavaa koskea). Varmaankin johtuu siitä, että Viljami oli jo vuoden kun ekaa kertaa pääsi tällasia kokemaan.
Leipäpussin ravistelua piknikillä! Käveltiinkin piiiiitkä lenkki ja Siirulainen nukkua tohotti koko matkan! Oltiin aika yllättyneitä tästä, yleensä mein munkkipossukka kun heräilee kiesissä jonkin ajan päästä. Ehkä kesällä on kiva nukkua ulkona..?
Kuva mustakin! :-D Perheen miehet kiipesi kalliolle, kukkulalle korkialle ja Viljami otti sitten äitistä kuvan. Ehkä ihan hyvä, että se on näin kaukaa ei meinaan ollut kaikeista edustuksekkain päivä mulle. On se kumma, kun aina menee ihan puihin vaatetuksen kanssa kun lämpötilat muuttuu radikaalisti.

Mitään uusia taitoja ei oo nyt tainnut ilmaantua, arkea vaan. No eilen tein ehkä maailman rumimman makaronilaatikon. Mautonkin se oli, mutta sitä on nyt pari litraa että suolapurkkia pöytään vaan ja suu auki, silmät kiinni!

2 comments:

  1. Ai kauhee miten korkee kukkula! En mäkään olis sinne kiivenny. :) Terveisiä Siirille!

    ReplyDelete
  2. se oli jyrkkä vaan toiselta puolelta, kuulemma. mut onneksi laiskahko mamma sai odotella alhaalla :P

    ReplyDelete