Sunday, December 5, 2010

Tyttöjen ilta

Ollaan Siirin kanssa kahdestaan kotona. Marius on Norjassa työmatkalla ja Viljami on kaverilla yökylässä. Toistaseksi on mennyt varsin hyvin, mutta vähän jännittää miten yö sujuu. Toivottavasti yhtä hyvin kun edellinenkin.

Arki on ollu vähän rankempaa nyt, kun Marius on ollu niin kipeenä. Urheesti on kyllä käyny töissä ja kuskannu esikoista kouluun ja kotio, kiitokset siitä. Onhan tuo vielä jaksanut auttaa vauvan hoidossa tosi vaikeina öinäkin. On se kumma miten paljon kivempi se on nukahtaa isin syliin :)

Pikkusisko kasvaa hurjaa vauhtia. Tutkii ja tuijottelee ympäristöään aina vaan enemmän ja enemmän. Kasvot kiinnostaa tosi paljon ja isoveljen tekemiset. Isovelikin on nyt alkanut kiinnostua paljon enemmän vauvasta, kun se alkaa reagoimaankin johonkin. Hymyjä ja ääntelyitä tulee aina vaan enemmän ja enemmän.

Hymystä puheen ollen, tässä huima 10 sekunnin mittainen videopläjäys neidin naaman vääntelyistä. Sellasta jumppaa, että oksat pois! On se sitten sulonen sillon ku on hyvällä tuulella :)

No comments:

Post a Comment