Thursday, December 16, 2010

Neuvolan kuulumiset

Tosiaan eilen käytiin neuvolassa. Tiukille meni taas ehtimisen kanssa mutta onneksi edelliset asiakkaan tuli just ulos, kun me päästiin ovesta sisään. Hah!

Pituutta pikku-Siirillä on jo 56cm.
Painoa on kertynyt 5,4kg, eli neitokainen pomppasi keskikäyrältä yhden ylemmäs.
Oiskohan päänympärys ollu 39cm. Mulla on tällainen muistikuva, mutta en nyt oo ihan satavarma tästä tiedosta.

Paikalla oli myös lääkäri, sellanan vanhempi intialaismies. Tarkisti tytön lonkat ja refleksejä, kurkki korviin ja tuijotteli sinisilmiin. Kaikki normaalia. Alku parkumisen jälkeen tytsy näyttikin oikeen hurmaavasti hurmaavan itsensä ja hymyili, naureskeli ja tuijotteli ympärilleen.

Huomenna päästäänkin sitten edustamaan Siirin kanssa isoveljen joulujuhlaan! Velille on tonttupuku valmiina ja pikkusiskollekin jouluasu pestynä.

2 comments:

  1. Mitä laitoit jouluasuksi? Sen villamekonko? Mä juuri myös pesin (ja pistin piiloon ettei vahingossa tule puettua ja sotkettua) jouluvaatteet Elsille. Emilille en taida mitään hirveän erikoista pukea, mutta ehkä pistän yhden punaisen pyjaman, jossa on kärpässienten kuvia. Pyjamassa on mukava makoilla joulupäivä ja se on sopivasti punainen. :)

    ReplyDelete
  2. Siirillä oli sellanen ihan joulumekko ja tonttulakki :D sai ne siltä norjanpuolen isoveliltä. pitää ehkis laittaa ne vielä aattona päälle ja napata kuva. ikävä kyllä puklunaattori iski, kun päästiin kotiin niin ei ehtiny ottamaan kunnolla kuvaa.

    ReplyDelete