Monday, October 24, 2011

11 kuukautis kuva

Noniin! Parempi myöhään, ku ei millonkaan? Montahan kertaa tääkin kuullaan tässä blogissa! Hupsista keikkaa..

11 kuukautinenhan tuli siis täyteen meidän Suomen reissulla syyskuussa. Oli kyllä hyvä reissu, vaikka olikin tytöllä kipeilyä taas ja väsähdin reissun jälkeen ihan täysin.

1-vuosikin tuli jo täyteen, 16.10. tietysti ja se me vietettiin Norjassa. Siitä laitan kuvia sitten enemmän omaan postaukseensa. Mahdollisesti jopa jo huomenna jos saan sen verta puristettua itestäni! Mitään en lupaa kyllä. En uskalla.

Meillä vaivaa taas unettomuus, sekä mulla että Siirillä. Toissa yönä en nukkunu ollenkaan ja Siiri vasta klo 7 aikaan aamusta. Kiltisti se valvoi, ei mitään kitinää tai itkua. Istui syöttötuolissa tässä mun koneen luona ja kateltiin vähän musavideoita ja mä räpelsin jotain neuleyritelmää. Hetken mietin sillon, josko oisin hypänny sänkyyn, kun vein Siirin nukkumaan, mutta en sitten. Hetki ihan omassa rauhassa tuli tarpeeseen. Ryystin teetä ja nautiskelin aamuauringosta.
Muutenkin mulla on ollu hiukka nukahtamisvaikeuksia. Väsymys on huikea, mutta NukkuMatti se vaan karttaa meikäläistä. Nytkin tuntuu, että silmäluomet ois hiekkapaperilla vuoratut, mutta ei vaan saa nukahdettua.


Tässä kuva 11 kuukautta vanhasta sorjasta neitokaisesta! Onneksi vaakaraidat kaventaa! Eiku.. Kuvaan on myös päässyt Ämmi edustamaan! :-D Terkkui Äiti!!
Onpa kyllä Siirin tukka kasvanu sitten siitä, kun tää kuva on otettu. Oli meidän tulopäivä Suomeen. Tossa taustalla näkyy myös vilaukselta välikausi pussukka, jonka tein rattaisiin/vaunuihin. Ne sopii meidän Bugaboihin ja sitten noihin matkarattaisiin! Hurraa suuri ompelijan koulutukseni, kyllä nyt voi opet olla ylpeitä!

No comments:

Post a Comment