Thursday, May 26, 2011

Eteenpäin!

Kyllä vaan kuulkaa, tänään ryömiä möngerrettiin ekaa kertaa ihan puhtaasti eteenpäin! Voi riemua! Peppukin nousee jo siihen malliin ylös päin, että eiköhän se konttaus sieltä kohta löydy :)

Käytiin tässä viikko sitten syömässä ulkona, kun laiskotti niin kovin eikä huvittanu ollenkaan kokata. Lapsukaiset pienoiset sitten leikki noissa vempaimissa, niissä mihin laitetaan rahaa ja sit ne hytkyy. No leikkivät ilman rahaa ja hytkymisiä, mikä oli ainakin pikkusiskon kannalta ihan hyvä, oli jo valmiiksi niin pieni, että luiskahti kertaalleen lentkoneen jalkatilaan! Onneksi isi pelasti, äiti on sen verta lyhykäinen, ettei olis ehkä hätiin yltänytkään.


Tänään oli esikoisen luokan kanssa piknik Råliksen puistossa, missä istuskeltiinkin auringosta nauttien (ja tietysti tuulesta, täällä tulee aina!) kolmisen tuntia. Esikko mennä viipotti koko ajan, joten ei ehtinyt kameran eteen laisinkaan. Välillä tankkas mehua ja sit taas menoksi!
Kotona oltiinkin sitten hiukka piukka ennen kasia ja näppäsin tyttösestä kuvan, missä ihana ämmiltä saatu prinsessa-mekko näkyy.


Taskusta kurkistaa pienen pieni lupsakka pupu! Ihana mekko kyllä ja ystävällisesti H&M myi mekkoon sopivia vaaleanpunaruudullisia kenkiä, niin oli ehkä niinkun ihan pakko sellaset ostaa.

No comments:

Post a Comment