Sunday, October 10, 2010

2-viikkoa enää!

Niin se vaan aika rientää kuulkaas. Parin viikon päästä on jo laskettuaika käsillä. Vähän rupesi jännäämään, kun tajusin tämän ja samalla joteskin tajusin, että nythän se saattaa pullahtaa ulos melkeenpä koska tahansa tai ainakin siihen on suurempi mahdollisuus.

Hurjaa.

Sairaalakassia on taas pakattu vähän eteenpäin. Ainakin vauvalle on suunnilleen kaikki tarvittava siellä, pitää vielä vähän kattoa sään mukaan. Saatiin onneksi turvakaukalo automatkailua varten. Vai mainitsinkohan tuo jo jossain edellisessä postissa? No kertaus on opintojen äiti! En vaan oo vielä päättänyt, että pitäisköhän se ottaa mukaan jo sairaalaan mentäessä. Toisaalta senkin voi sitten kysyä, että kuinka ruuhkaista on, sillä jos ei saada perhehuonetta niin tuore isukki joutuu tulemaan kotiin joka tapauksessa niin sittenhän se on aika turhaa raahata sinne kykkimään jo valmiiksi. Hyviä pohdintoja täällä siis taas!

Eilen saatiin täältä yksi Suomalainen pariskunta päivystykseen synnytyksen varalta. Voivat tulla noutamaan esikoisen sairaalalta mihin kellon aikaan tahansa. Tosi hyvä juttu kyllä. Esikoinen tosin lentää viikoksi Suomeen ens perjantaina, joten jos masuasukki tulla tupsahtaa sillä viikolla niin hoitotarvetta ei ole, mutta eihän näistä pikkupalleroista ikinä tiedä..
Sitäkin oon miettiny jonkin verran, että tavallaan kurjaa jos esikoinen ei pääse heti näkemään vauvaa, mutta toisaalta luulen että voi olla ihan hyväkin saada tutustua vauvaan ihan kahdestaan ensin muutaman päivän ajan. Eipä se siinä ajassa vielä ehdi niin paljon muuttua ja onneksi on tämä digitaalinen yhteydenpito näinä päivinä.

38 tasan.

No comments:

Post a Comment