Thursday, June 10, 2010

Heipä hei! o/

Täällä taas!

Eilen käytiin Mariuksen kanssa vähän katselemassa vaunuja. Oon tietysti tehnyt jo alustavaa tutkimusmatkaa netin kautta ja miettinyt, että millastahan kiesiä me tarvittais. Oon varmaan lukenut sata kilometriä erilaisia käyttäjäkokemuskia erinäisistä rattaista ja vaunuista, ehkä vähän liikaakin. Kuitenkin aina löytyy jostain jotain vikaa ja joku asia mikä jotakuta toista ei miellytä.
Pitkällisen pohdinnan jälkeen löysin Brio Go:t jotka rupesi miellyttämään aika paljon, lähinnä kevyytensä vuoksi. Me kuitenkin tullaan varmasti matkustelemaan paljon ja vaunut pitää saada lentokoneeseen tai laivaan mukaan. Lueskeltuani Brioista törmäsin Bugaboon vaunuihin. Ovat ominaisuuksiltaan suht samanlaiset, mutta noihin Bugeihin saa talvirenkaat ja kaks eri tapaa laittaa ne kasaan.

Molempia käytiin eilen kokeilemassa liikkeessä ja oli kyllä vähän sormi suussa, että mites nyt. Kumpi vai kampi! Briojen hyvä puoli on se, että vaunukoppa on aika paljon korkeammalla, kun noissa Bugeissa. Vaikka oonkin tällanen pätkä, niin kyllähän se aina on selälle helpompi jos ei tarvii niin paljon kumartaa. Bugeissa taas istumaosan saa ihan vaakatasoon, tosin se on erimallinenkin, kuin noissa Brioissa. Kaikesta huolimatta päädyttiin nyt sitten kuitenkin Bugaboon Cameleoneihin. Ite olin vähän kahden vaiheilla, mutta hintaeroa ei juurikaan näille tullut ja mies tykästyi Bugeihin joten sellasia lähdetään nyt sitten metsästämään.


Tällaset ne on. Tässä kuvassa ei oo tavarakoria kiinni tuolla rungossa, mutta tottahan toki siihen sellanenkin tulee. Se mikä on meidän kannalta mukavaa, on että vaunukoppa on fleecevuorattu. Talvivauveli tulossa niin toppauksia on hyvä olla.
Värin puolesta minä ainakin haaveilen, että jos nää saisi beigenä. Joko kokonaan tai sitten esim. osa harmaana tms. Jotain sukupuolineutraalia joka tapauksessa, mutta oon jotenkin ihastunut tohon beigeen tässä viime vuosina.

20+4

No comments:

Post a Comment